Elkészítés: A krumplit héjában megfőzöm, majd megpucolom, és egy nyél nélküli serpenyő felébe, melybe kevés olajat locsoltam, beleszeletelem. Ráteszem a kockázott szalonnát, az aprított fokhagymát, a felkarikázott lila- és póréhagymát. Sózom, borsozom, s szórok rá fokhagyma-petrezselyem fűszerkeveréket. A serpenyő másik felébe teszem (lé nélkül) a savanyított káposztát, ráteszem a szeletelt almát, borsozom, megszórom a köménnyel, s locsolok rá kevés bort.
Végül ráteszem a mindkét oldalon villával megszurkált hurkákat és kolbászt. Locsolok rá kevés olajat, és 180 fokon előmelegített sütőben megsütöm. Félidőben a hurkákat megfordítom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.