Elkészítés: A darált húst elkeverjük a tojással, a zsemlemorzsával és a zúzott fokhagymával. Sóval, frissen őrölt borssal ízesítjük, majd a masszából kisebb méretű húsgombócokat készítünk.
Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, amiben megsütjük a gombócokat, majd kiszedjük.
Az apró kockára vágott szalonnát kiolvasztjuk, s ha zsírjára sült, belereszeljük a vöröshagymát, hozzáadjuk a felszeletelt gombát, a felkarikázott paprikát és paradicsomot. Sóval, borssal és leveskockával ízesítjük, majd pici vizet öntve alá beletesszük a gombócokat. Fedő alatt lassan puhára főzzük.
Ha kész, a liszttel elkevert tejföllel kiforraljuk. Nokedlivel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.