Elkészítés: A húst apró kockákra, a vöröshagymát cikkekre, a répát kockákra vágjuk.
A rizst sós vízben megfőzzük. A főzési idő vége előtt 10 perccel a rizshez adjuk a répakockákat, ha kész, az olasz fűszerkeveréket is belekeverjük.
A húst sózzuk, borsozzuk, majd a hagymacikkekkel váltakozva feltűzzük a nyársakra. A felhevített olajon kb. 5-6 perc alatt a húsnyárs minden oldalát megsütjük, és melegen tartjuk.
A visszamaradt zsiradékot felöntjük az erőlevessel, hozzáadjuk a mogyoróvajat, valamint a tejszínnel elkevert étkezési keményítőt, felforraljuk, és ízesítjük sóval, borssal.
A húsnyársakat a rizzsel és a mártással tálaljuk, végül megszórjuk bazsalikommal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.