Elkészítés: A zöldhagymát felkarikázzuk, dinsztelni kezdjük az olajon, félidőben hozzáadjuk az ugyancsak felaprított fokhagymát, majd amikor pirulni kezd, akkor a darált húst és a koriandermagot. Sózzuk, borsozzuk, gyakran kevergetjük. A hús eleinte kevés vizet ereszt, amikor az elfő, akkor pótoljuk vízzel. Lefedve pároljuk, hozzáadjuk a paradicsomot, és készre főzzük. Mindig pótoljuk az elpárolgott folyadékot.
Amikor majdnem kész, pár percig hozzáfőzzük a babot, és belevágjuk a chilipaprikát is.
Az avokádót kettévágjuk, kiemeljük a magját, kikaparjuk a puha, érett belét, és apróra kockázzuk. Megöntözzük citromlével, sózzuk, borsozzuk, belekeverünk egy felaprított zöld fokhagymát.
Házi készítésű tortilla chips-szel fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.