Elkészítés: A zöldhagymát felkarikázzuk, dinsztelni kezdjük az olajon, félidőben hozzáadjuk az ugyancsak felaprított fokhagymát, majd amikor pirulni kezd, akkor a darált húst és a koriandermagot. Sózzuk, borsozzuk, gyakran kevergetjük. A hús eleinte kevés vizet ereszt, amikor az elfő, akkor pótoljuk vízzel. Lefedve pároljuk, hozzáadjuk a paradicsomot, és készre főzzük. Mindig pótoljuk az elpárolgott folyadékot.
Amikor majdnem kész, pár percig hozzáfőzzük a babot, és belevágjuk a chilipaprikát is.
Az avokádót kettévágjuk, kiemeljük a magját, kikaparjuk a puha, érett belét, és apróra kockázzuk. Megöntözzük citromlével, sózzuk, borsozzuk, belekeverünk egy felaprított zöld fokhagymát.
Házi készítésű tortilla chips-szel fogyasztjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.