Elkészítés: Olajon futtassuk meg a hagymát. A megtisztított, lereszelt vagy karikázott gombát rátesszük, sózzuk, borsozzuk, és hagyjuk, hogy egy kicsit a gomba összeessen. Hozzátesszük az apróra vágott füstölt főtt tarját, hogy összeérjenek az ízek.
Kiszedjük egy tányérba vagy tálba, ugyanebben az olajban (de lehet új is) a kiklopfolt és besózott (fűszerkeverékes) husit megpirítjuk egy kicsit.
Tepsibe beletesszük a husit, rá a hagymás-gombás-tarjás masszát, lefedjük, és kb. 3-4-es fokozaton hagyjuk sülni.
15 perc után hozzátesszük a kicsit sós-borsos-fűszeres tejfölt, elkeverjük benne, rászórjuk a tetejére a sajtot, és még visszatesszük 15-20 percre.
A legvégén levesszük a fedőt vagy a fóliát, maximumra tesszük a lángot, és kicsit megpirítjuk a sajtot.
Hozzá rizst vagy tésztát kínálunk.
Nagyon finom és kiadós.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.