A megtisztított gombák tönkjeit óvatosan kivágjuk, a gombafejeket sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
Egy serpenyőben felhevítjük az olajat, majd megpároljuk benne a megtisztított, felaprított hagymákat. Hozzáadjuk a darált húst, kevergetve fehéredésig sütjük, közben szétnyomkodjuk a csomókat. Hozzáforgatjuk a sűrített paradicsomot és a leszűrt kukoricát, ízesítjük sóval, borssal, és néhány perc alatt összesütjük.
A tölteléket a gombafejekbe kanalazzuk, a tetejükre reszelt sajtot szórunk. A tepsit 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és a gombákat kb. 20-25 perc alatt készre sütjük. Snidlinggel díszítve, olívaolajjal ízesített kevert salátával és bagettszeletekkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.