Elkészítés: A darált húst olajon ízlés szerinti mennyiségű fokhagymával megpirítjuk (én a fél kg húshoz kb. hat gerezd fokhagymát teszek), ha megpirult, sózzuk-borsozzuk, majd felöntjük vízzel, és készre főzzük. Mire elkészül kb. annyi leve legyen, hogy majdnem ellepje. A tejfölt elkeverjük a liszttel, majd ezt a habarást ráöntjük a húsra, s még egyet rottyantunk rajta. A palacsintákat megtöltjük annyi hússal, hogy jó tömzsi alakjuk legyen, feltekerjük, majd egy kivajazott tepsibe tesszük őket egymás mellé. Ha megtelt a tepsi, megszórjuk a lereszelt sajttal, és addig sütjük a sütőben, míg a sajt szépen rápirul. Hasábburgonyával tálaljuk. A húst esetleg meg lehet bolondítani egy kis vöröshagymán megdinsztelt gombával, amit a végén keverünk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.