Elkészítés: A hagymát megdinszteljük, rárakjuk a darált húst és a parajt, puhára pároljuk. Ezután hozzáadunk fél pohár tejfölt, az apróra vágott fokhagymát, sózzuk és borsozzuk, összekeverjük, és még pár percig főzzük. Elzárjuk alatta a tüzet, belereszeljük a sajt egyharmadát. Hagyjuk, hogy elolvadjon. Megvárjuk, míg egy kicsit kihűl, majd megtöltjük vele a cannellonikat. Kivajazunk egy tepsit, elhelyezzük rajta a cannellonikat, megkenjük a maradék tejföllel,ráreszeljük a maradék sajtot, és addig sütjük, amíg a sajt szépen megpirul.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.