Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, a felaprított hagymát megdinszteljük rajta. Rátesszük a húst és megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, belekeverjük a fokhagymát, és 15 percen át pároljuk, majd levesszük a tűzről, és félretesszük.
A tésztát sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
A tojásokat kikeverjük 3 dl tejföllel, a vajjal, majd összekeverjük a tésztával és a hússal. Ha szükséges, még fűszerezzük.
A sütőt előmelegítjük (forróra). A tésztát hőálló tálba tesszük, a tetejére öntjük a maradék tejfölt, megszórjuk reszelt sajttal, és a sütőben szépen megpirítjuk.
Amikor kész, felszeleteljük és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.