Elkészítés: A fokhagymát, a medvehagymát, a bazsalikomot, a petrezselymet és az olívabogyót felaprítom, az újhagyma szárát karikára vágom. A sajtot lereszelem. A tésztát felteszem főni.
Egy serpenyőben olívaolajon a fokhagymákat megdinsztelem, öntök hozzá paradicsomszószt és chiliszószt, teszek bele olívabogyót, fűszerezem, öntök hozzá bort. Beleteszem medvehagymát, a petrezselymet és a bazsalikomot.
A tésztát leszűröm, tányérokra szedem, locsolok rá a szószból, szórok rá sajtot, s díszítem medvehagymával és bazsalikommal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.