Elkészítés: A tyúkhúsleves-kockával ízesített vízben a húst a kelbimbóval és a sárgarépával addig főzzük, míg a zöldség ropogósra puhul (a karfiolt csak akkor rakjuk bele, ha már a többi majdnem kész). A levest leszűrjük, a húst csíkokra, a sárgarépát karikára vágjuk, a karfiolt kis rózsákra szedjük, hagyjuk jól kihűlni. A kihűlt alapanyagokat lazán összekeverjük, majd citromos-olajos öntettel ízesítjük. A petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Energia: 1053 kJ/256 kcal
Szénhidrát: 11,6 g
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.