Elkészítés: Elkészítjük a piskótát: a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét felverjük keményre, a sárgájához hozzáadjuk a kristálycukrot, majd robotgép segítségével habosra keverjük. Ezután hozzáadjuk a lisztet, 10 dkg darált diót, 1 citrom reszelt héját, a vaníliás cukrot és a sütőport, majd egy fakanállal kikeverjük óvatosan a habbal, hogy ne törjön össze. Kikent, lisztezett formában kisütjük.
A krémhez a megfőzzük a vaníliás pudingot, majd hagyjuk kihűlni, közben kevergessük, hogy ne legyen csomós. A margarint a porcukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk a kihűlt pudingot és a megmaradt 10 dkg darált diót.
A diós piskótát kettévágjuk, majd a krém felével megtöltjük. A tészta másik felét ráhelyezzük a torta tetejére, megkenjük a megmaradt krémmel, majd díszítjük dióval és csokireszelékkel, végül ráhelyezzük a nyuszit és a tojásokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.