Elkészítés: A salátához a tejfölt a majonézzel, 1 kávéskanál porcukorral, borssal, sóval kikevertem. Az apróra vágott többi hozzávalókkal összekevertem. 1 nagy vagy 2 közepes (ki mennyire hagymásan szereti) lilahagymát felkarikáztam, és azt is hozzákevertem.
A hűtőbe tettem, lefedtem pár órára, hogy az ízek összeérjenek.
A töltött tojás csirkékhez a főtt tojásokat félbevágtam, a tojássárgákat a sajttal, sóval, borssal kikevertem. Vizes kézzel 1 nagyobb gombócot formáltam, ezt a tojásfehérjébe helyeztem,ez lett a teste. Formáltam 1 kisebb gombócot, ez lett a feje. Feketebors a szeme, a csőrét pirospaprikából alakítottam ki. A taréja narancsból készült.
A salátát egy tálra helyeztem, díszítésnek még 1 lilahagymát felkarikáztam, fokhagyma szárát vékonyra szétszedtem, ez lett a fű.
Nagyon finom saláta, akár önálló ételként is kenyérrel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.