Elkészítés: A margarint a cukorral kikeverem, csipetnyi sót is teszek bele, majd a citromhéjat, a tojásokat is hozzáadom. A lisztbe keverem a sütőport, majd lisztet és joghurtot keverek a masszához, míg az összes hozzávaló belekerül. Egy kuglófformát kivajazok, meghintem zsemlemorzsával, beleöntöm a tésztát, majd 1 órát sütöm kb. 160-170 fokon.
Ha kihűlt a kuglóf, a belsejét kiszedem úgy, hogy a külső forma megmaradjon. Ebbe töltöm a habbá vert tejszín felét, rárakom az egyik karikára vágott banánt. Erre a tejszín másik felét teszem, melyet az olvasztott csokoládéval verek fel. Ezután ismét egy réteg banán jön. Erre a tejszín másik felét teszem, melyet az olvasztott csokoládéval verek fel. Ezután ismét egy réteg banán jön. Legvégül a kuglóf belsejéből kiszedett tésztából teszek, ezzel fedem le.
A kókuszreszeléket kikeverem a rumaromával, és meghintem a tészta tetejét. A marcipánt gyúrom, nyújtom és csíkokra vágom, majd kosárfonást végzek. Szintén ebből elkészítem a tojásokat, és a kosár tetejét is. A porcukros vajat a tésztára kenem és erre teszem rá a marcipánt.
A nyuszit a kivájt tésztából készítem el, és meghintem kókuszreszelékkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.