Elkészítés: Az 5 tojásból és a hozzávalókból piskótát sütünk tojás alakú formában. Ha nincs ilyen, akkor utólag tojás alakúra vághatjuk a piskótát.
A krémhez 3 dl tejjel és a cukor felével megfőzzük a pudingot, majd a Bourbon vaníliás cukrot is hozzáadjuk. Kihűtjük, majd a maradék cukorral felverjük a tejszínt. A kihűlt pudingba lazán belekeverjük a tejszínhabot, és ezzel megtöltjük a 3 lapba vágott piskótát.
A tetejét és oldalát is bevonjuk vékonyan, tetszés szerint díszíthetjük marcipánnal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.