Elkészítés: A tepsit kikenem, lisztezem. Egy nagy tálban összekeverem a réteslisztet, a porcukrot, a sütőport, a reszelt citromhéjat. Ennek a felét a tepsibe szórom. A túrót a vaníliás cukorral, a porcukorral, a mazsolával és a citrom levével összekeverem, és a lisztre teítem. Utána rászórom a lisztes keverék másik felét. A tejet, a tejfölt és a tojást jól összekeverem, és az egészet a tepsi tetejéte öntöm. Végül margarindarabkákat teszek a tetejére. Előmelegített sütőben 35 percig sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.