Elkészítés: A 1,5 dl olajon üvegesre pároljuk a vöröshagymát és a fokhagymát. Erre rátesszük a májat, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Készre sütjük (nem szabad kiszárítani de süljön meg rendesen).
Közben elkészítjük a zselatint: 3 dl vízben feloldjuk. A megsült májat ledaráljuk vagy turmixoljuk, ezután hozzáöntjük az elkészített zselatint, a balzsamecetet és a libazsírt.
Egy jénai tálat kibélelünk a szalonnaszeletekkel, belesimítjuk a masszát, és a tetejét is befedjük szalonnával. A tálat vízzel töltött tepsibe állítjuk, és a sütőbe tesszük. 160-180 fokon megsütjük (kb. 40-50 perc, amíg a szalonna szép pirosra sül).
Ha kész, kivesszük, és kissé lesúlyozva, hideg helyen másnapig állni hagyjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.