Elkészítés: Feltesszük főni hideg vízben a rostélyost, a vöröshagymát borssal, szerecsendióvirággal, borsíkafűvel és sóval. A főzés közben keletkező szürke habot leszedjük. Kis lángon kb. 40 percig főzzük, majd a csirkecombokat és a nagyobb darabra vágott zöldségeket hozzáadjuk. Alacsony hőfokon készre főzzük.
A húsokat kivesszük, a levest átszűrjük.
A levesben főtt zöldséggel, frissen vágott petrezselyemzölddel meghintve tálaljuk. Kínálhatjuk cérnametéttel és/vagy főtt hússal.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.