Elkészítés: Feltesszük főni hideg vízben a rostélyost, a vöröshagymát borssal, szerecsendióvirággal, borsíkafűvel és sóval. A főzés közben keletkező szürke habot leszedjük. Kis lángon kb. 40 percig főzzük, majd a csirkecombokat és a nagyobb darabra vágott zöldségeket hozzáadjuk. Alacsony hőfokon készre főzzük.
A húsokat kivesszük, a levest átszűrjük.
A levesben főtt zöldséggel, frissen vágott petrezselyemzölddel meghintve tálaljuk. Kínálhatjuk cérnametéttel és/vagy főtt hússal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.