Elkészítés: A húst szeletekre vágjuk, a fokhagymát megtisztítjuk, a póréhagyma fehér részét használjuk, apróra vágva. A répákat vékony karikára vágjuk.
A hússzeleteket vajon, mindkét oldalán megpirítjuk. A visszamaradt zsiradékban a zöldségeket 5 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a kakukkfüvet, a rozmaringot, a babérlevelet, a hússzeleteket, a fokhagymát és a bort. Közepes tűzön puhára, készre pároljuk. Végül a füszerkeverékkel ízesítjük.
Melegen tálaljuk paradicsomsalátával, rummal párolt almával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.