Elkészítés: A tojássárgáját elkeverjük a cukorral és a vaniliás cukorral. Hozzáadjuk a lisztet, a vajat és a tejet. Ezeket jól összedolgozuk, a végén belekeverjük a tojások felvert kemény habját. Zsírozott, lisztezett tepsibe öntjük, és 1 órán át lassú tűzön sütjük. Lehet, hogy első hallásra soknak tűnik az 1 óra sütés, de tényleg ennyi idő kell hozzá... A vaníliás cukor helyett lehet beletenni kakaóport is, kb. 2-3 evőkanállal. Ennek a sütinek az alja egy vékony tészta, a tetején pedig vaníliás vagy kakaós pudingszerű krém van. Szerintem nagyon finom, a hosszú sütési idő ellenére is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.