Elkészítés: A hagymát és a szárzellert megtisztítjuk, megmossuk, majd felaprítjuk a paradicsommalegyütt. A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk. A lencsét tésztaszűrőben leöblítjük, lecsepegtetjük. (A vöröslencsét nem kell beáztatni.)
Serpenyőben felhevítjük az olajat, és megkapatjuk benne a fokhagymát. Hozzáadjuk a curryt, a lencsét, átforgatjuk, felöntjük a zöldséglevessel és felforraljuk. Hozzáadjuk a hagymát és a szárzellert, további 15 percig kis lángon főzzük. Sóval, borssal, a kurkumával ízesítjük.
A koriandert megmossuk, lerázzuk róla a vizet, finomra aprítjuk. A paradicsommal együtt a kész levesbe tesszük, és még egyszer felforraljuk. Azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.