Elkészítés: A csirkét felrakom főni a hagymával és a sóval. A krumplit héjában megfőzöm, majd ha kihűlt, apró kockára vágom. A sós uborkát, a keményre főzött tojást és a sárgarépát kicsire összevágom. Amikor a csirke megfőtt, kicsontozom, és a húst összedarabolom. Ezután elkészítem a szószt: a majonézhez ízlés szerint citromlevet, sót, borsot és zúzott fokhagymát adok. Belerakom egy nagy salátástálba a hozzávalókat, bőven meglocsolom olívaolajjal, és ezután hozzáöntöm a szószt. Óvatosan összekeverem, és egy kicsit hagyom érni az ízeket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.