Elkészítés: A szirup hozzávalóit összekeverjük, és lassú tűzön keverve főzzük, hogy sziruppá váljon, majd kihűtjük. Ezután a 10 tojásfehérje kemény habjához hozzáadjuk egyenként a sárgáját is, és kikeverjük. Ehhez a keverékhez hozzáadjuk a diót, és a szirupot is lassan belekeverjük. Kikent, vagy sütőpapírral kibélelt tortaformába tesszük, és tűpróbáig sütjük lassú tűznél. Majd 3 lapra vágjuk.
A krémhez a 2 tojássárgáját, cukrot, lisztet, tejet sűrűre fűzzük. Langyosra hűtjük, és a vaníliás cukrot, vajat, rumot hozzáadjuk. A kihűlt krémet a kihűlt tortalapokra kenjük, a tetejét pedig csokoládémázzal boríthatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.