Elkészítés: A tészta hozzávalóiból kikent, lisztezett, 24X41 cm-es tepsiben piskótatésztát sütünk.
A krémhez a margarint a porcukorral habosra keverjük, majd hozzátesszük a lisztből tejjel főzött krémet, melyet hűlésig keverünk. Ezután hozzáadjuk a vaníliás cukrot, összeturmixoljuk, és rumesszenciával ízesítjük.
Végül az apróra vágott dióbelet és a magozott, lecsöpögtetett meggyet is hozzákeverjük a krémhez.
A kihűlt tésztát lapjával kétfelé vágjuk, megtöltjük a krémmel. A tetejét tortadarával szórjuk meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.