Elkészítés: A pulykát felkockázom, egy tálba rakom. Megszórom sóval, borssal, egy teáskanál curry-vel, összekeverem, és hagyom állni egy kicsit. Nem kell, hogy nagyon fűszeres legyen. Teflonedényben kevés olajon megpirítom a húst. Mikor már szépen megpirult, az ananászkonzerv levéből és vízből álló keverékből kicsit öntök alá, így rakom bele a kakukkfüvet és a gyömbért, nem mérve, csak szórva. Az ananászlé maradékába beáztatok egy marék mazsolát. Addig párolom a húst kis lángon, míg megpuhul (fél óra kb.). Közben elkészítem a rizst: 2 bögre rizst margarinon megpirítok, míg jellegzetes illata lesz, majd ráöntök 4 bögre vizet. Kakukkfüvet szórok rá és 3 kanál sót. Mikor a víz nagy részét elfőtte, leveszem a fedőt, beleteszek egy kis marék mazsolát, és kavargatva főzöm készre, kicsit össze fog állni. Tálba teszem, kis margarint teszek rá, elkavarom. Mikor a hús már majdnem kész, hozzáteszem az ananászt. Ha nagyon száraz a keverék, az ananász maradék levéből öntögetek alá, megszórom egy kanál liszttel, fedő alatt, majd fedő nélkül addig főzöm kis lángon, míg kellemes zaftja lesz. Ha túl édes, citromlevet lehet önteni hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.