Elkészítés: A bacont kevés olajon pirítsuk meg.
A csirkemellfilét sózzuk, majd borssal, szeletelt fokhagymával szórjuk meg, közepes lángon, kevés olajon pirítsuk meg. Adjuk hozzá a kolbászkarikákat, és azzal együtt süssük kb. 5-7 percig. Ezután adjuk hozzá a hagymát, kevés barnacukrot, a kaliforniai paprikát, és dinszteljük 5-6 percig. Ekkor öntsünk hozzá az alaplevet. Ízesítsük sóval, cajun fűszerkeverékkel, oregánóval, kakukkfűvel.
Főzzük össze az ízeket, majd adjuk hozzá a rizst. Keverjük meg, majd közepes lángon főzzük. Addig hagyjuk a tűzön, amíg az étel felszívja a folyadékot, és a rizs teljesen megpuhul. A végén díszítésképpen keverjünk bele zöldhagymát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.