Elkészítés: Cukorszirupot készítünk 1,8 dl vízből és a cukorból. A dinnye húsát püresitjuk, a cukorszirupot es a Camparit hozzádjuk, és 5 órán át fagyasztjuk a mélyhűtőben, közben néha megkeverjük. Egy félgömb alakú tálban készítendő, így bomba formája lesz. Ezt kibéleljük folpackkal, belekenjük a pisztáciafagyit, kicsit fagyasztjuk. Belekenjük a vaníliafagyit, ezt is fagyasztjuk. A dinnyeszorbetet kivesszük, belekeverjük a darált csokit, és az egészet a
tálba simítjuk. Rátesszük a tál méretének megfelelőre vágott piskótalapot, és még három órán át fagyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.