Elkészítés: A joghurtot kiöntöm egy kisebb edénybe, fűszerezem ízlés szerint (só, bors, bazsalikom, oregano, koriander, fokhagyma és kb. 3 evőkanál egészséges olaj. Összekeverem.
A hússzelet oldalát bekenem a páccal, majd a pácos felével lefele belehelyezem egy zárható edénybe, majd megkenem a másik oldalát. Ezt az eljárást ismétlem meg minden hússzelettel. A lényeg, hogy minden hús minden oldala be legyen kenve a páccal. Amennyi időre lehet, hűtőbe helyezem. (Én este szoktam megcsinálni, ha másnap délben akarom megsütni.)
Grill-lapot vagy grillező serpenyőt felforrósítok egy kis olajjal. Rövid idő alatt megsütöm az egyik, majd a másik oldalát. CSAK EGYSZER FORDÍTSUK MEG A HÚST, AKKOR MARAD SZAFTOS.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.