Elkészítés: A babapiskótát egyenként 4-5 darabra vágva egymás mellé szorosan egy szögletes formában 1 rétegben lerétegezzük. Megkenjük kevés tejjel, hogy megpuhuljon.
Közben a tejszínt felverjük, belekeverjük a két pohár joghurtot, ha natúr, akkor hozzákeverünk kevés kristálycukrot is, ha gyümölcsös, akkor harmonizáljon a beletenni kívánt gyümölccsel. A zselatint a csomagoláson található előírásnak megfelelően felfőzzük, és forrón hozzákeverjük a tejszínes joghurthoz. A babapiskóta rétegre ráöntjük a massza felét, utána beborítjuk a gyümölcs felével (nem baj, ha belesüpped a gyümölcs a tejszínbe). Ezt követően megint egy réteg babapiskóta (megkenve kevés tejjel), a tejszín másik fele, és a gyümölcs következik.
Ha maradt még babapiskótánk, akkor itt-ott belenyomkodjuk a tejszínbe, megkenjük kevés tejjel és megszórjuk kristálycukorral. 1 napra hűtőbe tesszük, másnap felkockázzuk, tejszínhabbal tálaljuk. Sárgadinnye gömbökkel és hozzáillő sárgadinnye ízű joghurttal elkészítve is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.