Elkészítés: A tésztához keverjük habosra a tojásokat a cukorral, majd dolgozzuk bele a lisztet. Töltsük a masszát kivajazott, lisztezett 26 cm-es kapcsos formába, és süssük 160 fokon 35 percig. Majd hagyjuk kihűlni.
A zselatint oldjuk fel 1,6 dl vízben és melegítsük fel. A joghurtot a cukorral keverjük el, és ha a zselatin már langyosra hűlt, keverjük hozzá. A reszelt csokit is szórjuk bele. A tejszínhabot verjük habbá, és forgassuk a krémbe. A krémet hagyjuk kicsit állni.
A tortalapot a tortatálra borítjuk, és a sütőforma kapcsos peremét a lap köré illesztjük. A krémet beletöltjük, és a hűtőben 2 óra alatt megdermesztjük.
A tortagyűrűt leemeljük. A tejszínt a díszítéshez a kakaóporral felverjük habnak. 3-4 kanál habbal az oldalát bevonjuk, a többivel habzsákból díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.