A csirkemellet csíkozzuk fel, majd pirítsuk fehéredésig a serpenyőben felforrósított olívaolajon. Ízesítsük a Cayenne-borssal, ízlés szerint sóval, és pirítsuk aranybarnára. Az előkészített szárzellert kockázzuk, a petrezselymet aprítsuk fel.
A joghurtot keverjük ki a mézzel, a citrom kifacsart levével, ízlés szerint sóval és őrölt fehér borssal.
Tálaláskor halmozzuk a felkockázott zellerre a csirkemellet, és szórjuk rá az áfonyát. Locsoljuk rá a joghurtot, és szórjuk meg a
petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.