Elkészítés: Szórjuk a zselatint egy kis tálkába, öntsünk rá 3-4 evőkanál hideg vizet, és hagyjuk állni pár percig. A joghurtot szintén öntsük egy nagyobb tálba, tegyük hozzá a cukrot és a vaníliás cukrot, valamint a beáztatott zselatint. Tegyük vízgőz fölé, és langyosítsuk meg, utána vegyük le a tűzről, és kevergessük addig, míg a zselatin teljesen elolvad. Hagyjuk kihűlni, majd keverjük hozzá a kemény habbá vert tejszínt és az apróra összevágott citromfűleveleket. Öntsük tortaformába, és tegyük a hűtőszekrénybe megdermedni.
Az eperszószhoz tegyük egy tálba a megmosott eperszemeket, kanalazzuk rá az eperdzsemet. Ízesítsük citromlével, majd kézi mixerrel pürésítsük. A kész tortát borítsuk ki a formából, és csorgassuk meg az eperszósszal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.