Elkészítés: Egy nagyobb tálba beleöntöm a tejet, beleöntöm a tejbe a tésztát, és 1 órát ázni hagyom, közben néha megkeverem. Az 1 óra letelte után külön a 4 egész tojást kikeverem a sóval, hozzáöntöm a tejhez, majd a jogurtot öntöm hozzá és utoljára az olajat. Fakanállal összekeverem. Tepsibe öntöm, kicsit eligazgatom a tésztát a folyadékban. 150-160 fokon (előmelegitett) sütőben addig sütöm, míg aranyló színt kap. Kisülve tetszés szerinti kockákra vágom, melegen és hidegen is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.