Előkészítés: A rizst puhára főzzük, lecsepegtetjük, és hagyjuk kihűlni. A padlizsánt lemossuk, apróra vágjuk, besózzuk, és kb. 10 percig állni hagyjuk. A juhtúrót szétmorzsoljuk. A hagymát megmossuk, és karikákra vágjuk (keveset a zöld részéből is). A paradicsomot kimagozzuk, húsát apróra vágjuk.
Elkészítés: A padlizsánt leöblítjük, lecsepegtetjük, konyhai papírtörlőn leszárítjuk. Felforrósítunk 1 evőkanál olajat, a padlizsánt megpirítjuk benne. Az ecetet simára keverjük a mustárral, sóval, borssal ízesítjük. Erőteljes mozdulatokkal beledolgozzuk az olajat. A zöldségeket a rizshez keverjük, ráöntjük az öntetet, és megszórjuk a juhtúróval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.