Elkészítés: A csuszatésztát enyhén sós, forró vízben kifőzzük, leszűrjük.
A csirkemelleket befűszerezzük, vajon vagy olajon kicsit átsütjük, majd felkockázzuk.
A szalonna felét apró kockákra vágjuk, kisütjük és a leszűrt, apró szalonnakockákat egy tálban összekeverjük a juhtúróval, a túróval, a tejföllel, a tojással és csipetnyi borssal.
Egy tepsibe belehelyezzük a megmaradt szalonnát felcsíkozva. Rá mehet egy sor tésza, egy sor csirkemell, ismét tészta, majd csirke, és megint a maradék tészta. A tetejére egyenletesen ráöntjük a juhtúrós öntetet.
Körülbelül 20-25 percre a sütőbe toljuk, és közepes lángon átsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.