Előkészítés: A kacsamellet megmossuk, konyhai papírtörlővel szárazra töröljük. Bedörzsöljük sóval, borssal. Az őszibarackot megmossuk, meghámozzuk, kettévágjuk, magját kidobjuk. A tárkonyt leöblítjük, és apróra vágjuk.
Elkészítés: Serpenyőben felforrósítjuk a vajat és az olajat, beletesszük a kacsamellet, és lassú tűzön kb. 10-10 percig sütjük mindkét oldalát. Kivesszük a serpenyőből, és tányéron félre tesszük. A serpenyőből a visszamaradt zsiradékot kiöntjük, de nem mossuk ki, hanem beletesszük a fél őszibarackokat, leöntjük a brandyvel, flambírozzuk, azaz meggyújtjuk, és a barackokat átforrósítjuk. A barackok mellé visszatesszük a kacsamelleket, megszórjuk a tárkonnyal, és kb. 5 percig együtt pároljuk. A húst felszeleteljük, és az őszibarackkal együtt tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.