Elkészítés: A megmosott, leszárított kacsamellet sóval, borssal, a dijoni mustárral ízesítjük, majd serpenyőben a forróm olajon minden oldalát pirosra sütjük néhány perc alatt. Tepsibe tesszük, és 180 fokos sütőben 10-15 perc alatt megsütjük, attól függően, hogy mennyire szeretnénk rózsaszínre a közepét. Ha elkészült, hagyjuk kihűlni.
Közben a meghámozott kimagozott körtét kisebb darabokra vágjuk, a mézes vörösborban puhára főzzük és kihűtjük. Ekkor leszűrjük, krémesre turmixoljuk.
A kalácsszeletek széleit levágjuk, és 4-4 egyforma, kicsi kockára daraboljuk. A sült kacsamellet éles késsel vékonyan felszeleteljük. Tálaláskor a hideg körtekrémből 1-1 kiskanállal a kalácsszeletekre teszünk, ráfektetünk 1-1 szelet kacsamellet, és friss petrezselyemmel díszítjük. Hidegen kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.