Előkészítés: A húst három helyen bemetsszük. A salátát és a paprikát megmossuk, majd csíkokra illetve karikára vágjuk. A répát és a zellert megtisztítjuk, vastagabb csíkokra vágjuk, majd hosszában és széltében elfelezzük. (Nagyobb lyukú reszelőn is lereszelhetjük.) A hagymát apróra vágjuk. A petrezselymet felaprítjuk. A zöldségeket és a hagymát összekeverjük, és egy salátástálba tesszük.
Elkészítés: A kacsamellet 8 percig sütjük egy teflon serpenyőben. Félidőben meglocsoljuk a brandyvel, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Levesszük a tűzről, szeletekre vágjuk, és belekeverjük a salátába. A tojássárgáját összekeverjük az olajjal, a mustárral, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Belekeverjük a Worcester- és a Tabasco-szószt. A salátát leöntjük a szósszal, megszórjuk a petrezselyemmel, és azonnal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.