Elkészítés: A kacsazúzát tisztítás után daraboljuk, a hagymákat finomra aprítjuk.
Felhevített zsiradékon megpirítjuk a vöröshagymát, a fokhagymát megfuttatjuk benne. Hozzáadjuk a lecsóalapot és a pirospaprikát, néhány percig együtt pároljuk.
A zúzát hozzákeverjük, a fenti fűszerekkel ízesítjük, valamint kevés víz hozzáadásával elkezdjük párolni (a zúza is sok vizet enged). Főzés közben – ha szükséges - a vizet mindig apránként pótolva puhára pároljuk, a szükséges fűszereket közben is pótoljuk.
Végül zsírjára sütjük, és ízlés szerinti körettel tálaljuk. Nálunk ez esetben kukoricás párolt rizs és savanyúság volt a körete.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.