Elkészítés: Az élesztőt kevés cukros tejben felfuttatjuk, hozzáadjuk a tészta többi hozzávalóit, és kézzel megdagasztjuk. Konyharuhával letakarva fél óráig kelesztjük.
A tésztát téglalap alakúra nyújtjuk. Olajjal lekenjük, a cukorral összekevert kakaóval lehintjük. Feltekerjük, mint a beiglit.
1,5 cm-es darabokat vágunk, és 28 cm-es torta formába tesszük szorosan egymás mellé.
Hideg sütőbe toljuk, bekapcsoljuk, míg melegszik a sütő, addig is kel a tészta. Szép aranybarnára sütjük. Sütés közben a cukrokkal elkevert forró tejjel meglocsoljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.