A tészta hozzávalóit összedolgozzuk annyi tejjel, hogy ne legyen túl kemény. Kettévesszük, vékonyra nyújtjuk, és nagy tepsiben, sütőpapíron, 175 fokon 10 perc alatt megsütjük mind a kettőt. Amikor kihűlt, kemény lesz, de majd a krémtől megpuhul.
A piskóta hozzávalóiból a hagyományos módon piskótát készítünk, először a tojásfehérjét verjük fel, majd a tojások sárgáját a cukorral és a vízzel, azután mehet bele a sütőporos liszt, majd óvatosan beleforgatjuk a felvert habot. Sütőpapírral bélelt nagy tepsiben, 180 fokon 13 perc alatt megsütjük. Az összes tésztát mindig ugyanakkorra tesiben süssük.
A krémhez 4 dl tejet felrakunk forrni, a másik 1 dl-vel kikeverjük a lisztet, majd a forrásban lévő tejhez keverjük. Időnként kevergetve kihűtjük. A margarint habosra keverjük először magában, majd a porcukorral, és a vaníliás cukorral, majd a kihűlt krémhez adjuk.
Legalulra kakaós lap kerül, ezt megkenjük a krém felével, erre jön a piskóta, majd a maradék krém, a tetejére megint kakaós lap. A mázhoz a cukrot a kakaóval és a tejjel felfőzzük, majd a tűzről levéve belekeverünk 10 dkg margarint. A sütemény tetejét bevonjuk vele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.