Elkészítés: A csirkecombokat sózom, borsozom, majd egy tepsiben elhelyezem egymástól távol. A köztes helyekre 4 részbe vágott lilahagymát, krumpliszeleteket és héjában hagyott fokhagymagerezdeket teszek. A paprikát is feldarabolom, és elosztom az egész tetején. Ezután ismét megsózom kicsit, ollóval rávagdosok 1-2 ág kakukkfüvet, vagy rámorzsolok 1 kiskanálnyi szárítottat. Meglocsolom olívaolajjal, majd alufóliával letakarom.
1 órán át sütöm 200 fokon. Közben nézem, hogy ne süljön teljesen zsírjára: ha kell, öntök alá egy kis langyos vizet. De mindig csak keveset, max. fél decit. A vége felé érdemes meglocsolni egy kis konyakkal, ha van otthon. Ha nincs, tejjel is finom - sőt, még anélkül is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.