Elkészítés: Most kalácsból készítettem, mert volt maradék lefagyasztott kalácsom, gondoltam, felhasználom.
A kalácsot felszeleteltem. A tojásokat a cukrokkal (mennyiséget nem írok, ki milyen édesre szereti) felvertem, hozzákevertem a tejet.
Egy jénai tálat kivajaztam.
A kalácsszeleteket a cukros tojásos tejbe mártottam, és a tálba rakosgattam. Minden réteget kevéske cukorral elkevert fahéjjal megszórtam, és addig rétegeztem, míg a kalács el nem fogyott.
A maradék tejet ráöntöttem.
Előmelegített sütőben aranysárgára sütöttem. Porcukorral meghintve tálaltam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.