Elkészítés: Kb. 1 dkg zsíron megfuttatjuk a felaprított kaprot, és felöntjük 2 l vízzel. Beletesszük a meghámozott hagymát egészben, hozzáadjuk az ételízesítőt és a sót, kb. 20 percig főzzük.
Ezt követően eltávolítjuk belőle a hagymát és berántjuk. A rántáshoz a lisztet a maradék 2 dkg zsíron világos zsemleszínűre pirítjuk, majd 2 dl hideg vízzel elkeverjük, hozzáöntjük a leveshez és felforraljuk. Belekeverjük az ecetet, ezzel is összeforraljuk, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.