A kevert sütemény elkészítéséhez a sütőt előmelegítjük 180 fokra (légkeveréses), és egy 30x20-as tepsit kivajazzuk és lisztezzük.
A sütemény hozzávalóit, így a tojást, a zabpehelylisztet, a simalisztet, a kefirt, a szódabikarbónát, a kakaóport és a barna cukrot tálba mérjük, és robotgéppel vagy fakanállal simára keverjük.
Beleöntjük az előkészített tepsibe, és kb. 20-22 perc alatt megsütjük. Tűpróbát végzünk!
Tortarácsra borítjuk, hagyjuk teljesen kihűlni, majd szeleteljük. Porcukorral megszórva tálaljuk.
Nézd meg videón, milyen egyszerűen készül a kakaós-kefires kevert sütemény
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.