A márványos sütemény tésztáit külön-külön készítjük el. Ehhez először habverővel összekeverjük a joghurtot és az olajat, majd hozzáadjuk a cukort és a vaníliakivonatot is. Spatulával dolgozva hozzáadagoljuk a szódabikarbónával és sütőporral elvegyített lisztet, a sót, valamint a kakaós tésztához a kakaót is ekkor adjuk hozzá. Jól elkeverjük. A kakaós tésztát pici vízzel lazíthatjuk.
Ezután egy hosszúkás sütőformát kivajazunk, az aljába pontosan beleszabunk egy sütőpapírt (csak az aljába, az oldalfalakra nem kell). A közepébe beleteszünk egy nagy evőkanál fehér tésztát, erre jön egy evőkanálnyi kakaós, és ezt így folytatjuk addig, amíg tartanak a hozzávalók. Ha elkészült, villával kicsit átkeverjük, így alakul ki a sütemény márványos mintája.
180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és körülbelül 50 perc alatt megsütjük. Ha úgy gondoljuk, hogy készen van, tűpróbát végzünk. Ha a tészta a villára tapad, pár percre még visszatoljuk a sütőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.