Elkészítés: A halat megtisztítom, fejét, farkát levágom, 6 egyenlő szeletre vágom. A törzsdarabokat mélyen beirdalom. Fejét, farkát, valamint a belsőségeket a hagymával megfőzöm, majd áttöröm. Az így kapott lébe teszem fel a káposztát főni.
A haldarabokat megsózom, paprikás lisztben megforgatom, forró zsírban kisütöm. Mikor a káposzta puha, felét kiszedem egy tűzálló tálba, ráteszem a sült haldarabokat, majd ráhalmozom a többi káposztát.
A tetejét meglocsolom tejföllel, és a sütőben 15 percig sütöm.
Párolt rizzsel, citromkarikákkal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.