Elkészítés: A káposztát lereszeljük, ízlés szerint sózzuk, és kb. 10 percig állni hagyjuk. Ezután a levét kifacsarjuk, és a káposztát kevés olajon átsütjük.
A darált húst összekeverjük a sült káposztával, beleütjük az egész tojásokat, borsozzuk, sózzuk, de csak finoman, mert a káposzta már sós, s beletesszük a többi fűszert is. Összedolgozzuk, és annyi zsemlemorzsát adunk hozzá, hogy ne legyen ragacsos, de túl kemény se, mert akkor a sütés folyamán szétesik.
Egy edényben bőséges mennyiségű olajat hevítünk, s ha elég forró, kis gombócokat formázunk a masszából, melyeket oválisra alakítunk, és az olajban kisütjük. Akkor jók, ha feljönnek az olaj tetejére. Törlőpapírra szedjük őket, hogy a felesleges olaj lecsepegjen róluk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.