Elkészítés: A káposztát apróra szeleteljük, olajon megsütjük, sózzuk, borsozzuk.
A puha margarint, a lisztet, a sütőport és a kefirt a sóval összegyúrjuk, és annyi langyos tejet öntünk hozzá, amennyit felvesz. Sodrófával kinyújtjuk a tésztát lisztezett deszkán, és kb. 15x10 cm-es négyszögeket vágunk ki. Közepükre tesszük a káposztahalmokat, széleit ráhajtjuk és megfordítjuk, hogy alul legyen az összeillesztés.
Tetejét tojással megkenjük, és közepes, ill. alacsonyabb hőmérsékletű sütőben sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.