Előkészítés: Meglangyosítunk 1 dl tejet, simára keverjük 1 kávéskanál cukorral, az élesztővel, és meleg helyen megfuttatjuk. A lisztet egy tálba szitáljuk, közepébe mélyedést nyomunk, és beleöntjük az élesztős tejet. Hozzáadjuk a margarint, a tojást, a maradék tejet, egy csipet sót, és alaposan összedolgozzuk. Annyi tejfölt (2-3 evőkanál) adunk hozzá, hogy rugalmas tésztát kapjunk. Meleg helyen kb. 30 percig kelesztjük.
Elkészítés: A káposztát megtisztítjuk, lereszeljük, kissé besózzuk, és állni hagyjuk. Felforrósítjuk az olajat, kinyomkodjuk a káposztát, és az olajra dobjuk. Belekeverjük a cukrot, jól megborsozzuk, és mintha káposztás tésztát készítenénk, megpirítjuk. A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A tésztát lisztezett deszkán nem túl vékonyra nyújtjuk, elosztjuk rajta a káposztát, a maradék tejfölt. A széleit felhajtjuk, és feltekerjük. Kikenünk egy tepsit, rátesszük a tésztát, tetejét megkenjük a tojássárgájával, és kb. 35 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.